fbpx

Meet the team!

Dit zijn de jongeren die het werk leveren om alles mogelijk te maken.

Ons team

Remco

Remco

Oprichter en eindverantwoordelijke

Als oprichter van JAMES ben ik gedreven om jongeren mee te laten denken over de stad die ook van hen is. Met JAMES kunnen we stad en de Almeerse jongeren echt verbinden.

Zoë

Zoë

Communicatie manager

Met JAMES proberen wij zo veel mogelijk verschillende jongeren in Almere te representeren. Ik zet mij hard in voor die stem van de jongeren!

Josua

Josua

Projecten manager

Als projectmanager geniet ik van het werk dat ik met JAMES mag doen. Samen met een leuke groep jongeren mogen we bouwen aan Almere.

Tim

Tim

Financieel manager

Binnen de financiele kant van JAMES is het mijn taak samen met het bestuur om jongeren in Almere een stem te geven. En dat doe ik graag!

Naoufal

Naoufal

Grafisch vormgever

Doormiddel van socials wil ik JAMES helpen onze boodschap bij de jongeren over te brengen.

Maikel

Maikel

Projectlid

Als lid van JAMES sta ik altijd open om mensen te helpen met hen problematiek. Als JAMES kunnen wij een grote toegevoegde waarde zijn voor Almere.

Sheniqwa

Sheniqwa

Projectlid

Ik ben Sheniqwa en ik ben een jongere met een stem die ik graag laat horen. Deze stem wil ik gebruiken om mij in te zetten voor de jongeren in Almere, om zo een mooie toekomst op te bouwen voor ons als jongeren.

Ricardo

Ricardo

Projectlid

Binnen JAMES vind ik het belangrijk dat alle jongeren in Almere een stem mogen laten horen, niet alleen de politiek.

Djanayra

Djanayra

Projectlid

Mijn naam is Djanayra en ik ben 17 jaar oud. Ik wil jongeren helpen via JAMES, omdat ik zelf een van de jongeren ben. En dus met vele punten ervaring heb en met mijn stem kan spreken voor vele jongeren.

Shelly

Shelly

Projectlid

Mijn naam is Shelly en ik ben 18 jaar oud. Omdat ik zelf een jongere ben, wil ik via JAMES graag andere jongeren helpen. Met mijn ervaringen helpt ik graag de stem van de jongeren te vertolken.

Wij zoeken jongeren!

Wij van JAMES zijn op zoek naar nieuwe teamleden. Als jongere kun jij onderdeel zijn van het verschil. Je kunt je bij ons uitleven in wat je goed kan, waarbij we samen kijken naar hoe jij je (misschien nog in ontwikkeling) talenten kunt uitbreiden en laten shinen.