fbpx

Over JAMES

Over JAMES

Veel jongeren, veel meningen en veel belangen. Hoe proberen wij van JAMES dat allemaal te beantwoorden en vorm te geven?

Projecten

Binnen JAMES doen we meerdere projecten. We hebben een aantal projecten vanuit onze jongeren, ook samen met andere organisaties en een paar projecten vanuit de Gemeente Almere. Onze focus ligt altijd op jongeren en zorgen er dus ook voor dat de projecten ontwikkeld worden naar de insteek van Almeerse jongeren.

Vergaderingen

De jongeren van JAMES vergaderen elke twee weken. Elke meeting is gezellig en toch serieus, aangezien we wel onderwerpen bespreken die belangrijk zijn voor Almeerse jongeren. Binnen deze vergaderingen kijken we ook wat er nog mist in Almere, wat er goed gaat en waar we nog samen dingen kunnen verbeteren voor de Almeerse jongeren.

Inspraak van jongeren

Jongeren hebben een mening en die horen wij graag. Net als de jongeren binnen JAMES, verdienen ook de jongeren erbuiten eenzelfde stem. Wij spreken jongeren met ideeΓ«n en meningen, die wij weer meenemen naar onze vergaderingen. Aan de hand van wat de jongeren zeggen en graag willen, gaan wij in gesprek met de organisaties die over een bepaald onderwerp gaan. Wil je zien met wie wij allemaal praten? Kijk dan even bij samenwerkingen.

Jongeren ontwikkelen

Alle jongeren zich bij ons aanmelden. De meesten komen via andere jongerenorganisaties binnen en vertegenwoordigen die groep jongeren, anderen jongeren komen vanuit henzelf, omdat ook zij het belangrijk vinden zich in te zetten voor de jongeren in Almere. Alle jongeren binnen JAMES zijn vrijwilligers. Die vrijwilligers zetten zich hard in en geven wij graag trainingen zodat zij zich in bepaalde gebieden persoonlijk kunnen ontwikkelen. Heb je voor een project kennis nodig die je nog niet bezit? Dan kijken we samen hoe we jou daarin kunnen laten groeien.

Meehelpen als sponsor?

Alles helpt, alles voor de jongeren.
Ik wil graag sponsoren