fbpx

Partners

Partners

De organisaties waar we mee samen werken

Door samen te werken komen we verder met elkaar en voor de doelgroep. Hierdoor kunnen we samen meer betekenen voor de Almeerse jongeren en hen van meer kennis voorzien. Zonder samenwerkingen wordt het werk een stuk lastiger en daarom willen wij ook hier de organisaties bedanken die de handen met ons ineen hebben geslagen!

Jong in Almere

Jong in Almere heeft antwoorden op veel vragen voor jongeren. Wij verwijzen graag jongeren door naar hen voor de meeste info, zodat zij zoveel mogelijk op een plek alles kunnen vinden.

Tactus verslavings-zorg

Samen met Tactus doen wij projecten waarmee we de jongeren vragen naar het gedrag bij gebruik van alcohol en drugs. Drugsgebruik kent zijn risico’s, weet jij wat je gebruikt?

Synergie Media Entertain-ment

Synergie maakt soms video’s voor ons wanneer dit nodig is. Ook kunnen jongeren bij hen terecht als je wilt leren filmen, fotograferen en/of grafisch vormgeven.

Almere City

Er zijn momenten waarbij Almere City vrijkaarten beschikbaar stelt via het project ‘Almere voor Almere’. Wij helpen mee om bepaalde kaarten aan jongeren te schenken die dit verdient hebben en soms zelf niet in staat zijn een kaartje te halen.

De nieuwe bibliotheek Almere

De bieb is hét kenniscentrum van Almere. We zijn samen aan het kijken hoe we de omgevingen in de bieb kunnen richten op de behoefte van jongeren en wat we er voor jongeren extra kunnen doen.

Humanitas Almere

Humanitas is beschikbaar voor meer vragen en hulp dan alleen geld. Ze bieden onder andere ook hulp bij eenzaamheid, gescheiden ouders, verlies van een dierbare en andere hulpvragen. Wij kijken samen met hen of er jongeren zijn die deze hulp goed kunnen gebruiken.

Gemeente Almere

Wij praten ook met de gemeente. Samen met de Gemeente Almere kijken we namelijk naar hoe we jongeren beter kunnen helpen op beleidsniveau. Op deze manier kunnen jongeren via ons een mening geven en gaan hierover in gesprek met ons. Almeerse jongeren zijn immers ook Almeerse burgers.

OCO Almere

Ben jij of ken jij iemand met een hulpvraag? Check OCO of zij jou kunnen helpen met je hulpvraag. Wij werken met hen samen zodat OCO en jij elkaar makkelijker kunnen vinden. Jij hebt een vraag, zij helpen jou het antwoord te vinden.

SchrijfSpa

SchrijfSpa helpt jou bij het controleren, corrigeren en (her)schrijven van teksten! Zo helpt SchrijfSpa ons ook met het continue correct houden van onze website. Hulp nodig met een studie- of stageopdracht? Of iets anders dat met Nederlands schrijven te maken heeft? Check SchrijfSpa!

SpaceyMacy

Tina heeft haar eigen blog onder de naam ‘SpaceyMacy‘ en zij schrijft voor JAMES de blogs! Ze schrijft over persoonlijke dingen die je misschien bij jezelf herkend en over andere thema’s of onderwerpen.

Ook samenwerken?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen! Samen komen we eruit wat de meest kwalitatieve samenwerking is voor beide partijen, met altijd het oog op de jongeren. We denken graag mee. Mail ons!