Over ons

Een groep vrienden met allen hun roots in Ghana en Nigeria, maar geboren en getogen in de randstad. De pleintjes van Amsterdam, Rotterdam en Almere daar zijn de overuren gedraaid. Ooit hadden zij de droom om profvoetballer te worden. Met hun kamers vol met posters van Messi, Zidane, Ronaldo etc. Een gezamenlijke passie en liefde voor één sport en dat is voetbal.

De heren noemen zichzelf KAPÉ en zien voetbal als de sport die mensen met elkaar verbindt. KAPÉ staat voor positiviteit, samenhorigheid en progressie. In het Soedanees betekent KAPÉ ook letterlijk eenheid. KAPÉ is van mening dat zij met hun enthousiasme, positiviteit en kennis een toegevoegde waarde zijn.

KAPÉ vindt groot denken belangrijk. Hierom wilde zij iets creëren/neerzetten waarbij zwart, wit, geel, groen, jong en oud bij elkaar komen en met elkaar verbindt. KAPÉ heeft als doel om meer dan een vriendengroep te zijn namelijk een community. KAPÉ moet verder uitgroeien dan alleen voetbal, wij zijn meer dan voetbal alleen. Door middel van KAPÉ als brand & community willen de heren diverse activiteiten realiseren om jongeren te motiveren, maar ook het plezier te verspreiden. Voetbal is meer dan alleen een sport!

KANTINEPRAAT is een onderdeel van KAPÉ, dat zich voornamelijk bezig houdt met de voetbalwereld en alles erom heen. KAPÉ is meer dan voetbal vandaar dat wij KAPÉ en KANTINEPRAAT gescheiden houden om verwarring te voorkomen.

Wij zien KAPÉ dan ook als het paraplumerk en daaruit vloeien verschillende passies en projecten voort. De samenwerking met JAMES-Almere is een voorbeeld daarvan. We willen graag wat terug doen voor de jeugd en ook daadwerkelijk iets voor hen beteken. Door een samenwerking met JAMES-Almere kunnen wij dat realiseren.

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen. Voel je vrij om ons te contacteren.

You know the vibes – KAPÉ