DONEER EN HELP MEE

Help JAMES Groeien: Doe een Gift!

Beste vrienden en supporters van JAMES,

JAMES is niet zomaar een organisatie; het is een beweging die gedreven wordt door jongeren, voor jongeren. Wij fungeren als de verbindende schakel tussen jongeren en organisaties in Almere. We begrijpen dat het als jongere soms moeilijk is om in contact te komen met de ‘juiste’ mensen als je gelooft dat er iets kan veranderen in Almere.

Als JAMES brengen we bewust verschillende groepen jongeren en organisaties samen, zowel op verzoek als spontaan, om gezamenlijk te brainstormen en de stad te helpen evolueren.

Daarnaast nemen we het initiatief door zelf diverse maatschappelijke projecten te organiseren, gericht op talentontwikkeling. We geloven in de kracht van de jeugd en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedere jongere de kans krijgt om zijn of haar potentieel te ontwikkelen.

Om deze missie voort te zetten en nog meer te bereiken, hebben we jouw steun nodig. Overweeg alsjeblieft een bijdrage te leveren aan JAMES, zodat we gezamenlijk een positieve impact kunnen hebben op het leven van jongeren in Almere.

Elk bedrag, groot of klein, brengt ons dichter bij het verwezenlijken van onze visie voor een bloeiende gemeenschap.