fbpx

Building a community by creating a voice

Wat we doen

r

Opkomen voor jongeren

Wij zorgen ervoor dat de jongeren de mogelijkheid krijgen in Almere om hun mening mee te laten tellen. We zijn geen FEBO-muur waar je selectief een mening uitpakt om af te vinken dat je een jongere gesproken hebt. Jongeren verdienen meer, wij maken ons daar hard voor.

l

Projecten

Jij als jongere wilt iets doen, of niets, of wel en soms weet je het gewoon even niet. Zo zijn er veel jongeren in de stad die het nog niet zo goed weten en daar is niks mis mee. Onze projecten zijn op steeds verschillende jongeren gericht. De ene keer organiseren we een chilling, zodat je met je vriendengroep gewoon kan relaxen zonder altijd maar perse een drankje te moeten halen. En de andere keer zijn we bezig met jongeren helpen ontwikkelen binnen hun passie of informeren we ze.

Adviseren

Als de stad niet vraagt wat de jongeren vinden, dan zorgen wij wel dat die mening alsnog sterk op tafel komt te liggen. We gaan de straat op en laten jou als jongere direct meepraten over wat er gaande is. Uit dat onderzoek wat wij doen, komt ook een conclusie naar voren. Vanuit al jullie meningen geven wij een advies over hoe je iets kunt uitvoeren en daarbij niet de jongeren vergeet.

Verbinden

Ken je dat? Dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd en weer terug? Hoe chill is het als je gewoon op éen plek alles kunt vinden. Wij gaan voor je aan de slag zodat je precies kunt vinden wat je nodig hebt. Daarnaast kijken wij ook bij veel wat we doen, welke lokale organisatie we erbij kunnen betrekken, zodat jij nog beter voorzien bent.

Uitdagen

We dagen belanghebbers in de stad uit om met jongeren in gesprek te gaan en dagen hen uit om jongeren te betrekken wanneer het over hen gaat. Daarnaast kijken we ook hoe we de jongeren binnen JAMES kunnen helpen ontwikkelen. Wat hebben ze nodig, welke hulpvraag hebben zij en hoe kunnen we hen verder uitdagen om te groeien? Samen blijven we scherp, samen dagen we elkaar uit.

Projecten

Team members

Remco

Eindbaas

(Directeur)

Romeo

De tovenaar

(Participatie manager)

Josua

Bob de bouwer

(Projecten manager)

Sheniqwa

Praatjesmaker

(Communicatie manager)

Joey

Zoek- en typmachine

(Adviezen & verwerking manager)

Tim

The moneyman

(Financieel manager)

Pim

De opzoeker

(Juridisch adviseur)

Ricardo

Bob’s bouwer

(Projectleider)

Zoë

Bouwer

(Project werker)

Maikel

Bouwer

(Project werker)

Djanayra

Bouwer

(Project werker)

Shelly

Bouwer

(Project werker)

Naoufal

Visual birthgiver

(Grafisch vormgever)

Céline

Kowalski

(Notuliste)

Roberto

De ordener

(Administratie verwerker)

Tina

Typelicious

(Blogger)

Er is altijd plek in ons team!

Word teammember

Keep it local:

2 + 8 =

Vacature(s)

We zijn altijd op zoek naar nieuwe teamleden! Je kunt bij ons bijna alles doen wat je graag wilt. Solliciteer met een functie die je graag zou willen doen, of kijk hieronder of je misschien een van die functies leuk lijkt om te leren. Je hoeft nog niet alles te kunnen, je moet wel willen en dan zorgen we samen dat je kunt groeien!

We zoeken nog

  • Insta magiërs
  • Bloggers & vloggers
  • Jongeren die het leuk vinden om structuur aan te brengen via ideeën en beleid
  • Jongeren die (hun eigen) projecten opzetten met een projectteam
  • Jongeren die graag hun mening geven