JAMES SKILL ACADEMY

Skill Academy
Ondernemen leer je zo!

Betaald krijgen terwijl je de fijne kneepjes van het ondernemen leert. Dat is wat de Skill Academy jou biedt.

Leerzame trainingen met leuke extra’s, zoals: gratis lunch, nieuwe sociale contacten en een officieel certificaat van deelname, maken dit een onmisbaar onderdeel van de start van jouw onderneming.

Welkom Bij de Skill Academy

Tijdens praktische workshops leer je hoe je jouw eigen business opzet. Je doet waardevolle inzichten op en krijgt tips & tricks die je nodig hebt om uiteindelijk een succesvol bedrijf op te starten/te leiden. Wat succesvol is, dat bepaal je natuurlijk zelf!

JAMES logo

Een eigen onderneming

Een eigen onderneming opent vaak veel deuren. Maar wat houdt dat nou precies in? De voordelen van flexibele uren en zelf bepalen waar/wanneer jij werkt, ken je misschien wel. En dat je zelf bepaalt wat het werk inhoudt en dat je dus je eigen baas bent, dat is waarschijnlijk ook wel bekend. Maar waar begin je en wat komt er allemaal bij kijken?

Daar helpen wij je bij! Misschien niet voor iedereen een langgekoesterde droom, maar één ding is zeker: alles valt te leren en waar een wil is, is een weg! De Skill Academy is er om jou te helpen die weg te vinden.

 

Inhoud van de trainingen

Bekijk hieronder het overzicht van de trainingen die zullen plaatsvinden:

Start training

We nemen je mee in de wereld van bedrijfsmodellen. Klinkt saai? Het is natuurlijk belangrijk dat je weet welk type bedrijf voor jou het beste werkt. Je staat aan de start van jouw eigen (fictieve) onderneming!

Training twee

We gaan een bedrijfsplan opzetten. Wat is het doel van jouw onderneming? Wie is de doelgroep en hoe ga je hen bereiken zodat ze van jouw product(en) en/of dienst(en) afweten? Waarom moeten zij dit bij jou afnemen en niet bij een ander? Allemaal vragen waar jij antwoord op gaat vinden voor jouw toekomstige bedrijf.

Training drie

Tijd voor de financiën. Het is niet altijd nodig om (veel) geld te hebben als je start. Uiteraard wil je dit wel inzichtelijk hebben en dus antwoord vinden op vragen als: wat gaat/gaan de producten/diensten jou kosten, wat gaat/gaan de producten/diensten de ander kosten, en, niet geheel onbelangrijk, wat hou je daar dan aan over? Het komt allemaal terug in jouw begroting.

Vierde en laatste training

We leven in een tijd waarin het alleen maar belangrijker wordt hoe jij in het leven staat, waar jouw bedrijf voor staat en hoe je dit uit naar de wereld om ons heen. Mindset, social media en grafische vormgeving zijn dus reten belangrijk! Daarom leren we je hoe je een logo maakt, wat een huisstijl is en hoe je deze opzet én aanhoudt. Na deze training vertaal je dit met gemak door op jouw kanalen.

Doe je mee?

Deelname aan de trainingen is gratis! Sterker nog, je ontvangt zelfs een fijne vrijwilligersvergoeding*. Daarnaast is er gratis lunch aanwezig om de trainingen nóg leuker te maken.

Kortom, een geweldige kans om er met een ingevuld businessplan en héél véél marketing tools & tips op zak vandoor te gaan.

Uiteraard ontvang je ook een certificaat van voltooiing. Die is dan weer mooi voor op jouw CV!

* Onder de 18 jaar is dat €2,75,- en boven de achttien is dat €5,- per uur bij minimaal 10 uur per maand.

Gaat het borrelen en voelt dit als iets wat echt voor jou is? Droom je stiekem over een eigen bedrijfje, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Dan is dit het teken van het universum: grijp je kans en meld je aan!

We zien je graag snel bij de Skill Academy.

Hoe gaat het aanmelden?

Reageer

Vul het formulier in op deze pagina en laat je gegevens achter.

Kennismaking

Wij nemen contact op voor een kennismaking of je kan langs komen op locatie.

Deelnemen

Na de kennismaking kan je gelijk starten en hoor je bij de groep!

Zin om te starten?

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Als je vragen hebt kun je direct mailen naar info@james-almere.nl

Aanmelden voor de
SKILL Academy

Je ontvangt van ons automatisch een e-mail

Over de Skill Academy

JAMES heeft een samenwerking met Pakjekans in Almere en biedt jongeren de mogelijkheid om zelf projecten en/of initiatieven op te zetten waarbij ze de volledige vrijheid hebben om hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen.

Doe mee met dit MDT project of bekijk alle overige projecten in de MDT-klussenbank