JONGEREN

ALMERE

MET
EEN
STEM

Grafische Vormgever

Functiebeschrijving

Voor het marketingteam van JAMES zijn wij opzoek naar een creatieve en proactieve grafische vormgever. Zit jij boordevol met creatieve uitingen en verpakkingen en werk jij graag in een jong team. Je houdt je, binnen JAMES, bezig met het ontwikkelen van toffe communicatiemiddelen.

Denk aan het ontwerpen van banners, brochures, flyers, advertenties tot aan volledige social mediacampagnes. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct en wie weet wordt jij onze grafische vormgever.

Wat ga je doen?

Je verzorgt de vormgeving voor al onze marketing communicatie-uitingen, zowel in print als online. Denk aan beelden voor de websites, (online) advertenties, social media-uitingen, beelden voor de nieuwsbrief en brochures.

Wat verwachten wij van jou

- Je bent tussen de 14 en 27 jaar.

- Je werkt aan het huisstijlboek voor marketingcommunicatie en zorgt ervoor dat alle content aan de huisstijl voldoet.

- Je denkt proactief mee over marketingcampagnes en -concepten en komt hierbij met ideeën en voorstellen.

- Een MBO opleiding in de richting van grafisch vormgeven

- Een gaaf en creatief portfolio dat bestaat uit offline en online creaties

- Communicatief en grafisch vaardig

Wat krijg je er voor terug

Netwerk

Je verbreed je netwerk in Almere op politiek, maatschappelijk en economisch niveau.

JAMES Certificaat

Je ontvangt het officiele james certificaat waarmee je kan aantonen dat je beschikt over diverse kwaliteiten en vaardigheden.

Workshops

Je krijgt verschillende workshops op het gebied van communicatie, sociale vaardigheden en projectmatig werken.

Over JAMES

De jongeren zijn de nieuwe generatie inwoners Almere en die willen niks meer dan trots zijn op hun stad. Dit gevoel zal alleen maar toenemen op het moment dat zij worden betrokken en daadwerkelijk ook echt een bijdrage kunnen leveren aan de groei.

Voor het maken van impact op de jongere generatie is het belangrijk dat ook de juiste taal wordt gesproken. Het namelijk niet duidelijk waarover zij kunnen meedenken.

Laat er daarom een vaste selectie geworden gemaakt van professionals in Almere die dat juist wel weten. Die weten wat er speelt, wat er ontbreekt en zo gericht resultaten kan leveren.

 

Hoe ziet JAMES er dan uit?

De vorm van de JAMES is erg simpel, overzichtelijk en direct.

Er is een groep van jongeren die bijeenkomen om de actuele onderwerpen te bespreken, resultaten te presenteren en input te leveren vanuit hun achterban.

Verder zal deze groep de mogelijkheid hebben om in gesprek te gaan met een ambtenaar met een beleidsfunctie om zo de onderwerpen te discussiëren, presenteren en te agenderen bij de gemeente Daarnaast heeft de JAMES het recht (en andersom) voor het in plannen van afspraken met de ambtenaren die verantwoordelijke zijn voor de interessegebieden zoals milieu, onderwijs, werk, ondernemerschap etc. Het doel hiervan is om te kunnen meedenken, ondersteunen of adviseren vanuit een jongeren perspectief

KLINKT DIT ALS WAT VOOR JOU?
MELD JE DAN AAN

Voor verdere vragen kun je mailen naar info@james-almere.nl

JAMES logo button