JAMES vult ‘De Woonkamer’ bij Almere City

feb 15, 2020 | 0 Reacties

Bij Almere City zit er ter hoogte van het middenveld een plekje in de tribune, zonder de standaard stoeltjes. Daar is namelijk ooit ‘De Woonkamer’ gebouwd. En die woonkamer, daar zetten ze dan Almeerse toppers neer om een wedstrijd te mogen kijken. Daar mogen zij de wedstrijd kijken vanaf een lekkere bank met minikoelkast ernaast om te pakken wat je wilt.

Vanuit Almere City kwam de vraag, of wij namens JAMES nog Almeerders kenden die het verdienden om daar te zitten. ‘Uiteraard kennen wij Almeerders met een hart voor de stad!’. En zo hebben wij de jongerenwerkers Romeo Lobo en Bastian Pattipeiluhu in ‘De Woonkamer’ mogen zetten bij de kraker tegen de koploper.

Wij vinden dat zij deze plek absoluut verdient hebben, na al járen zich in te zetten voor jongeren in Almere. Zij doen moeite voor de jongeren, zij verzetten bergen voor jongeren en bovenal, zijn ze er voor de jongeren. Dankzij hen zijn al menig jongere terug in een goede plek gekomen met toekomst perspectief. Dankzij deze helden, is Almere een stuk toffer voor jongeren. En daarom zijn wij super dankbaar voor Almere City, dat wij de mogelijkheid kregen om als jongeren in Almere, met dit gebaar iets voor hen terug mochten doen.

Heren, bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren en op naar nog vele hierna!

Ook interessant:

Krijg jij 3 maanden collegegeld terug?!

Krijg jij 3 maanden collegegeld terug?!

Bron: NOS Veel scholieren en studenten raken bijbanen kwijt en moeten door corona langer studeren. Sommige studeren later af waar anderen vertraging oplopen. Het kabinet gaat geld vrijmaken om jou tegemoet te komen. En: er wordt niet gecontroleerd of de vertraging...

Kijkje in de keuken van HEDON

Kijkje in de keuken van HEDON

Gister zijn de jongeren van JVSA, KAPÉ en JAMES op bezoek gegaan bij HEDON in Zwolle. In samenwerking met deze jongeren organisaties zijn we gaan checken wat er gebeurt in studentenstad Zwolle bij HEDON. De formule van HEDON is om alle jongeren die graag rappen te...

FunX belt JAMES

FunX belt JAMES

Op 16 december 2019 werd oprichter Remco gebeld door FunX Radio voor 'Sound of the city' om in het kort te vertellen wat wij met JAMES doen in Almere. Luister hier het radiofragment!

0 reacties

Een reactie versturen