Kijkje in de keuken van HEDON

feb 25, 2020 | 0 Reacties

Gister zijn de jongeren van JVSA, KAPÉ en JAMES op bezoek gegaan bij HEDON in Zwolle. In samenwerking met deze jongeren organisaties zijn we gaan checken wat er gebeurt in studentenstad Zwolle bij HEDON. De formule van HEDON is om alle jongeren die graag rappen te verwelkomen. Ze krijgen onder leiding van bekende rapper Rico de ruimte om zich artistiek te ontwikkelen.

De jongeren gingen niet alleen, zij namen ook jongerenwerker Romeo Lobo, Gemeenteraadslid Erik Theunissen en manager jeugdbeleid Jan Pieter mee. Wat we hebben gezien bij HEDON, is een plek waar jongeren zichzelf kunnen uiten. We hebben de blauwdruk gezien van iets wat niet in Almere is. Iets wat nóg niet, in Almere is.

Naast de vette performances, konden we ons vaak ook echt in de lyrics vinden van degene die aan het spitten was. Zij staan als jongeren in Zwolle middenin het jeugdleven en kunnen dit ook uiten middels hun teksten binnen een thema elke week.

Wat nog niet in Almere is, kan nog komen. Wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden. HEDON heeft de formule, wij kijken hoe we die in gaan zetten in Almere.

Hou onze Insta in de gaten om het als eerste te weten!

Ook interessant:

Krijg jij 3 maanden collegegeld terug?!

Krijg jij 3 maanden collegegeld terug?!

Bron: NOS Veel scholieren en studenten raken bijbanen kwijt en moeten door corona langer studeren. Sommige studeren later af waar anderen vertraging oplopen. Het kabinet gaat geld vrijmaken om jou tegemoet te komen. En: er wordt niet gecontroleerd of de vertraging...

JAMES vult ‘De Woonkamer’ bij Almere City

JAMES vult ‘De Woonkamer’ bij Almere City

Bij Almere City zit er ter hoogte van het middenveld een plekje in de tribune, zonder de standaard stoeltjes. Daar is namelijk ooit 'De Woonkamer' gebouwd. En die woonkamer, daar zetten ze dan Almeerse toppers neer om een wedstrijd te mogen kijken. Daar mogen zij de...

FunX belt JAMES

FunX belt JAMES

Op 16 december 2019 werd oprichter Remco gebeld door FunX Radio voor 'Sound of the city' om in het kort te vertellen wat wij met JAMES doen in Almere. Luister hier het radiofragment!

0 reacties

Een reactie versturen