Almere voor Almere

Almere City FC is dé voetbal club van Ally. Het stadion is recentelijk verbouwt, de toeschouwers groeien in aantallen en er is de altijd blije mascotte Ally de aap. Alleen draait het bij Almere City niet alleen maar om het winnen van de wedstrijden. Ze doen ook meerdere maatschappelijke projecten, waaronder ‘Almere voor Almere‘. Binnen dit project wordt er gedacht aan de supporter die niet in het stadion is.

Tickets voor Almeerders die het moeilijker hebben

Vanuit de (meer dan 100!) businesspartners van Almere City worden elk jaar 35 wedstrijdkaarten beschikbaar gesteld. En vergis je niet, we bedoelen per businesspartner, worden er 35 kaarten ter beschikking gesteld, dus je kunt wel uitrekenen dat dat er heel veel zijn! De kaarten geven deze businesspartners aan kwetsbare doelgroepen binnen Almere.

JAMES als mini-partner

Vanuit JAMES hebben wij ook contact met Almere City. En vanuit dat contact denken we steeds aan elkaar over hoe we elkaar ergens bij kunnen helpen. In dit geval Heeft Almere City ervoor gezorgd, dat businesspartners die zelf niet zo goed weten aan wie zij de kaarten moeten geven, zij de kaarten aan JAMES kunnen geven. Wij zorgen dan dat de kaarten bij de juiste jongeren terecht komen. Zo helpen we elkaar en kunnen we vooral samen iets betekenen voor de Almeerse jongeren door een extraatje te bezorgen.

Andere projecten